Schoenen voor brede voeten: en dan toch stijlvol en elegant!

Schoenen voor brede voeten zijn niet altijd eenvoudig te vinden. En al helemaal niet als je wilt voorkomen dat ze er lomp of wel érg groot uitzien. Precies dit probleem probeerde VanPalmen-oprichter Jan Palmen te tackelen aan het begin van deze eeuw. Hij was het zat dat je naast de juiste lengtemaat ook nog de juiste breedtemaat moest zien te vinden van je schoen en nam zich voor een model schoenen te ontwikkelen die in de breedte 90% van de mensen moest passen.

Het goede nieuws is: dat is hem gelukt!

groene schoenen met brede leest

Brede schoenen maar geen lompe schoenen

Na veel jaren van trial & error ontwikkelde Jan de Quirey-collectie, een elegante schoen met een pasvorm die voor bijna iedereen geschikt is. Ze zijn gemaakt volgens de goodyear-maakwijze en dus solide en duurzaam, maar ook elegant voor het oog en alles behalve lomp. 

Vanaf dat moment groeide VanPalmen (toen nog onder de naam O'Quirey) snel. Dit was mede te danken aan het feit dat Johan Derksen een groot liefhebber van de schoenen was en ze met de regelmaat van de klok promootte op nationale televisie. De combinatie van comfort, duurzaamheid, een goed passende leest en uiteraard de opvallende kleuren van de schoenen zorgde voor grote populariteit.

schoenen johan derksen

Johan Derksen met onze rode Quirey-schoenen

Schoenen die iedereen goed passen? Dat klink te mooi om waar te zijn.

Dat is een begrijpelijke reactie natuurlijk. We zeggen ook niet dat ze voor iedereen geschikt zijn, maar wel voor 90% van de mannenvoeten. Heb jij dus altijd moeite met het kiezen van de juiste schoenen, omdat je worstelt met de breedte van je voeten? Geef dan vooral onze Quirey-collectie eens een kans. En mocht je nou toch tot die 10% horen die net buiten de boot valt, geen paniek: zowel verzenden als retourneren is bij ons gratis, dus dan kost het je geen cent!

 De vijf zekerheden van VanPalmen:

  1. Dankzij onze unieke leest zitten de schoenen 90% van de mensen comfortabel
  2. Omdat onze schoenen gemaakt zijn volgens de goodyear-maakwijze, gaan ze met gemak tien jaar mee
  3. Omdat de zolen zich vormen naar jouw voeten dankzij het bed van kurk tussen de binnen- en buitenzool, worden het gegarandeerd jouw favoriete schoenen om op te lopen
  4. De schoenen zijn van het beste materiaal gemaakt en zeer waterbestendig
  5. Dankzij de mooie, felle kleuren heb je altijd schoenen die eruit springen