WIE WE ZIJN

Het schoenenmerk O'Quirey is als een Phoenix uit zijn eigen as herrezen en verovert nu opnieuw de wereld onder de naam VanPalmen. Na het pensioen van O'Quirey-oprichter Jan Palmen heeft de schoenenwereld het even zonder diens prachtige creaties moeten doen, maar inmiddels is het merk weer volop in beweging! 

Onze Missie

We willen VanPalmen niet per se het grootste schoenenmerk van de wereld maken, maar in ieder geval wel het leukste. We zijn een schoenenmerk voor de rebel. Niet voor de steek-een-bushokje-in-brand-rebel, maar de heimelijke provocateur die wel van een beetje opvallen houdt. 

Onze Visie

We veroveren de wereld glimlach voor glimlach. Uiteraard zijn onze schoenen duurzaam gemaakt en van topkwaliteit, maar daarnaast willen we shoppen vooral ook leuk maken voor je. De wereld is immers al serieus genoeg. 

Onze Focus

Focus is niet echt onze sterke kant. VanPalmen is een bureau vol Energizer Bunnies met evenveel ideeën als Sjeherazade verhalen had. Het enige dat bij ons centraal staat is plezier. Heb je een leuk idee of een goede suggestie? Let us Know!

VanPalmens V(i)Ps

Voorlopig bestaat de VanPalmen Crew uit twee hoofdpersonen, de nieuwe eigenaren. 

Pixel 2

Tijmen Venhorst 

Schoenenbaas

Vond zijn weg in de schoenenwereld via de webshop McDaddy en is verantwoordelijk voor de tekst en vormgeving van deze site. Excuses bij voorbaat voor de grappen die je hier aantreft.
Dacht dat het cool zou zijn als hij een sigaar op zou steken voor de foto. Dat had hij mis. 

Pixel 2

Jory Bosch

Schoenenbaas

Net droog achter zijn oren en met zijn 26 jaar vermoedelijk de jongste eigenaar van een eigen schoenenlabel in het land. Met een achtergrond in de online marketing is hij verantwoordelijk voor de sales bij VanPalmen, dus die irritante reclamebanners heb je aan hem te danken.

Pixel 2

Jan Palmen

Oprichter

Jan Palmen is de oprichter van het schoenenmerk O'Quirey. Na twintig succesvolle jaren ging hij in 2021 met pensioen en gaf hij de sleutel ervan in handen van de twee heren hier links afgebeeld. Een grote gok voor iedereen, maar we krijgen steeds meer het idee dat het wel goed gaat komen.

Privacybeleid