Sneakers voor clubs en (supporters)verenigingen

Elke prof- en amateurvereniging heeft een eigen merchandise-afdeling. En 99% van wat daar te koop is, is in soortgelijke vorm ook verkrijgbaar bij de rest. Tenues, trainingspakken, drinkbekers, vaantjes, broodtrommels, we kennen het allemaal wel. Het is het gebruikelijke, saaie aanbod van matige kwaliteit, aangeboden door een vereniging die niet beseft dat merchandise een belangrijk onderdeel van je omzet kan zijn. En een belangrijke tool om meer binding met je leden te krijgen.

Supporters en leden voelen zich verbonden met hun club en willen zich daar graag mee associëren. Nu meer dan ooit. Je club is onderdeel van je identiteit en identiteit wil je uitdragen. Niet op een schreeuwerige of provocerende manier, en zeker niet door met een speciaal broodtrommeltje op je werk te komen, maar wel op een originele en leuke wijze.

Tot voor kort was het voor verenigingen moeilijk dit aan te bieden. Maar wij hebben de oplossing: Club Sneakers. Sneakers geheel in de stijl van jouw vereniging, inclusief logo, oprichtingsjaar en uiteraard precies in de kleurstelling zoals jij ze wenst. Een unieke kans om je leden nu eens écht iets moois te bieden. Of om de leiders en trainers van jouw club er netjes en uniform bij te laten lopen.

Onze sneakers worden gemaakt in de fabriek van VanPalmen, waardoor je een garantie op kwaliteit hebt. Dankzij onze innige samenwerking met deze fabriek, zijn we bovendien in staat om te produceren in relatief kleine oplage, zodat je als vereniging niet direct met 1000 paar schoenen opgescheept zit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat hieronder dan even je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op. Of bel of app even met 0638053515. Tot snel!

Club Sneakers

Topkwaliteit leer

Onze schoenen worden gemaakt van de beste materialen van Europa. Dat betekent dus hoog draagcomfort én sneakers die lang meegaan.

Eindelijk iets unieks voor supporters

Inmiddels kennen je supporters de shirts, vlaggetjes, drinkbekers, kleding en ander merchandise wel. Maar nu heb je eindelijk iets écht unieks: sneakers speciaal voor jouw achterban.

Gemaakt in de beste fabriek

Onze clubsneakers worden gemaakt in de fabriek van VanPalmen en dat is niet toevallig de beste schoenenfabriek van Portugal. Met de nieuwste apparatuur en zéér ervaren schoenmakers zorgen wij voor sneakers van topkwaliteit. 

Geheel naar de stijl van jouw club

Het is bij ons geen kwestie van even een logo op de tong borduren. Onze sneakers zijn geheel naar wens 'in te kleuren'. Is het shirt van jouw club blauw-wit gestreept? Dan kunnen jullie sneakers ook blauw-wit gestreept. De mogelijkheden zijn eindeloos.

FC Porto als klant

Dat onze sneakers gemaakt worden in de beste fabriek van Portugal staat niet op zichzelf. De officiële clubsneakers van FC Porto worden bijvoorbeeld ook in onze fabriek geproduceerd.

Verschillende opties

  • Hoge of lage sneakers
  • In alle kleuren te combineren
  • Inclusief jaartal of kleine tekst in de zool
  • Al vanaf 150 paar

Perfect voor de uitstraling van je club

Als iets belangrijk is voor een goede uitstraling van je vereniging, is het wel uniformiteit. Dat houdt bij 99% van de verenigingen op bij gelijke trainingspakken, maar nu kun je daar eindelijk nóg meer mee doen.

Zet de prestatie-elftallen van jouw club op jullie eigen club-sneakers. Of geef alle (jeugd)leiders een paar schoenen om aan te doen onder hun presentatiepakken. 

Onze sneakers zijn van topkwaliteit en dus ideaal voor een vereniging die graag datzelfde uitstraalt. 

Waarom ons?

Aan de deur geleverd

Wij regelen het hele proces van A tot Z. Het enige wat we nodig hebben is het logo van je club en de juiste kleuren.

Gegarandeerd tevreden

Dankzij onze ruime ervaring met sneakers en schoenen zit je bij ons altijd goed.

Wij helpen!

Niet iedereen heeft verstand van ontwerpen. En dat is maar goed ook. Wij hebben dat uiteraard wel en dus helpen wij je graag met het samenstellen van je sneaker.

FAQ

Prijzen

Dit is de originele VanPalmen Sneaker. Alles afzonderlijke vlakken zijn aan te passen naar de kleuren van jouw club, van het ringetje voor de veters tot het borduurwerk aan de zijkant. Een luxe, stijlvolle sneaker met veel mogelijkheden.
Inkoopprijs: €65.- ex. btw 
Minimale afname: 120 paar
Maatvoering: 40-46

De officiële sneaker van FC Porto. Ook hierbij geldt dat alles wat je ziet is aan te passen naar de kleur van je club, met als extraatje dat je het oprichtingsjaar van je vereniging in de zool kunt laten zetten (niet mogelijk bij de andere). Een bewezen topper voor clubs en supportersverenigingen.
Inkoopprijs: €65,- ex. btw
Minimale afname: 120 paar
Maatvoering: 36-46

De meest flexibele keuze. Ook voor deze sneaker geldt dat wat je ziet in kleur aangepast kan worden per stuk leer. Het logo van je vereniging kan op de tong worden geborduurd met een stukje textiel. Grote voordeel van deze sneaker is dat de minimale afname lager ligt dan bij de rest.
Minimale afname: 50 paar
Inkoopprijs: €75,- ex btw bij 50 paar, €65 euro vanaf 150 paar.
Maatvoering: 36-46

De hoge sneakers voor de echte liefhebber. Stijlvol, opvallend en uiteraard helemaal op maat te maken voor jouw vereniging. Ook hier heb je de mogelijkheid om het oprichtingsjaar van je club in de zool te laten zetten (in plaats van de sterren). 
Minimale afname: 120 paar
Inkoopprijs: €75,- ex btw
Maatvoering 36-46

De zeven voordelen van jouw eigen Club Sneakers

Extra mogelijkheid om inkomsten te genereren

Perfect voor een stijlvolle uitstraling

Meer binding met je achterban

Je kunt iets bieden wat andere verenigingen niet hebben

Geheel naar de stijl van jouw vereniging te maken

In kleine oplage te bestellen

Topkwaliteit sneakers van een vertrouwde fabriek

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vereniging of wil je eens vrijblijvend een digitaal ontwerp ontvangen voor jullie vereniging? Vul dan hieronder jouw gegevens in en we nemen z.s.m. contact met je op!

Privacybeleid