Zwarte Sneakers Heren

Zwarte Sneakers Heren - VanPalmen

Zwarte herensneakers zijn een must have voor elke garderobe. Ze passen bij elke gelegenheid, zitten altijd goed (die van ons wel althans), zijn weerbaar tegen de elementen en raken uiteraard nooit uit de mode. Met een zwarte sneaker zit je gewoon altijd goed! Daarom hebben wij deze stijlvolle, minimalistische sneaker op de markt gebracht. Uiteraard geproduceerd in onze eigen schoenenfabriek, gemaakt van stevig leer en met een dikke, comfortabele zool.

Leren Sneakers met uitneembare zool

Onze zwarte sneakers zijn van luxe nubuckleer gemaakt, wat ze nét even wat meer uitstraling geeft dan gewoon zwart leer. De binnenzool is uiteraard uitneembaar en dus te vervangen door jouw eigen inlegzool. Verder hebben we het design zo minimalistisch mogelijk gehouden, zodat je deze schoenen ook écht bij elke gelegenheid aan kan.

nette zwarte sneaker heren
Minimalistisch design met stijlvolle details

 

Lage Zwarte Sneakers - VanPalmens Design

Onze zwarte sneakers hebben dus niet te veel tierelantijntjes. De branding is minimaal en bovendien subtiel toegevoegd aan het design. Daarnaast hebben we enkele stijlvolle gouden details toegevoegd om de sneaker een net iets luxere uitstraling te geven. en is hij voorzien van stoer en robuust stikwerk om het geheel compleet te maken. Zoek jij dus een zwarte sneaker die niet helemaal volgeplakt is met branding? Dan heb je met onze sneaker de juiste gevonden ✌️

zwarte heren sneakers
Subtiele branding en stevig stikwerk

Eenvoudige schoenen - maar op een goede manier

Onze schoenen mag je dus met recht eenvoudig noemen, maar verwar het alsjeblieft niet met goedkoop. Ze zijn eenvoudig in hun design in die zin dat we het bij het essentiële hebben gelaten en er geen overbodige uitingen of versieringen aan toe hebben gevoegd. Daarmee hebben we juist een stijlvolle, luxe sneaker gecreëerd die alles behalve cheap is, want uiteraard gebruiken we ook voor deze schoenen alleen de best beschikbare materialen.

Wil jij wel eens een paar van onze sneakers proberen? Dan kun je deze hier bestellen!