Lancering VanPalmen bij Schutrups Exloo - zondag 19 december

Officiële lancering VanPalmen

Op zondag 19 december is het eindelijk zover: dan wordt ons nieuwe merk VanPalmen officieel gelanceerd bij Schutrups in Exloo. De schoenenzaak organiseert die dag van 11:00 - 17:00 uur een exclusieve Mannendag met livemuziek, een barber, sigarendraaier en nog meer verrassingen. De officiële lancering zal plaatsvinden rond 11:30 uur.
Johan Derksen zal als speciale gast aanwezig zijn om het spreekwoordelijke lintje door te knippen en een mannendag is natuurlijk pas een echte Mannendag met speciaal bieren en droge worst, dus ook daar wordt voor gezorgd.

Mannendag bij Schutrups Exloo

De mannendag vindt zoals gezegd plaats bij een van de grootste en populairste schoenenwinkels van ons land: Schutrups in Exloo. De start is om 11:00 uur en als Hugo en Mark beleidstechnisch niet te veel meer gaan veranderen, sluit de winkel om 17:00 uur.
Laat dus vooral weten of je erbij bent en blijf op de hoogte van updates via het officiële Mannendag evenement op Facebook.
schutrups mannendag


O'Quriey wordt officieel VanPalmen

Zoals je inmiddels zult weten was VanPalmen voorheen bekend als O'Quirey, het schoenenmerk dat werd opgericht door Jan Palmen en landelijke bekendheid verkreeg door zijn kleurrijke creaties en het feit dat de meest kleurrijke man van Nederland er op liep: Johan Derksen.
Omdat het wel erg pretentieus is om een schoenenmerk naar je te laten vernoemen waar je zelf nog niks voor hebt betekent, hebben we ervoor gekozen om ons merk te hernoemen naar diens oprichter: Jan Palmen.
Jan Palmen O'Quirey
Zijn beroemde Berlino-schoenen hebben we vervolgens omgedoopt tot de Quirey-collection om de cirkel rond te maken en onze volgende missie is om het merk weer terug te brengen naar de top van eerst Nederland, daarna Europa en vervolgens de wereld.

We zijn inmiddels druk bezig met het ontwikkelen van een eigen sneaker-lijn, Chelsea Boots, damesschoenen en nette herenschoenen in Italiaanse stijl, dus hou ons vooral in de gaten op bijvoorbeeld Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!