De Schoenen van Johan Derksen

De Schoenen van Johan Derksen

Johan Derksen staat bekend om zijn snor, zijn vileine commentaar, zijn uitstekende muzieksmaak en uiteraard zijn kleurrijke schoenen. Al sinds zijn eerste stappen op de televisie draagt hij schoenen die even kleurrijk zijn als zijn persoon. Zijn schoenen werden gemaakt en verkocht door Jan Palmen, zijn vriend en provinciegenoot die in 2002 het merk O'Quirey oprichtte. Jan Palmen ging in 2019 met pensioen en als hommage aan de oprichter gaat O'Quirey sindsdien verder onder de naam VanPalmen.

Opvallende schoenen van topkwaliteit

Het zal je niet verbazen dat Derksen op zijn schoenen net zo kritisch is als op de rechtsback van Telstar. Sterker nog, omdat zijn schoenen hem daadwerkelijk wat interesseren, is hij daar nog scherper op. Onze schoenen zijn dan ook gemaakt van het best mogelijke leer en gemaakt volgens de best mogelijke maakwijze, de goodyear-maakwijze. Dit zorgt ervoor dat onze schoenen niet alleen heerlijk zitten, maar ook nog eens met gemak tien jaar meegaan als je het leer goed onderhoud.

aqua kleur schoenen

Unieke leest voor ultiem comfort

Wat onze schoenen zo uniek maakt, is naast de kwaliteit ook de leest. Na vele jaren van trial & error hebben we een leest weten te ontwikkelen, die wat betreft de breedte voor 95% van de mannen lekker zit. Bij ons dus geen G, G+0.5 of H-leesten, maar één leest die een ieder past. 

Johan Derksens schoenen

Heb je Johan een paar schoenen zien dragen in een aflevering op televisie, maar kun je die hier zo snel niet terugvinden? App dan even naar 0638053515 en wellicht dat we die schoenen alsnog voor je kunnen bestellen. We maken voor Johan nog wel eens speciale verzoekjes die niet direct in de collectie komen, maar misschien dat we je er alsnog aan kunnen helpen!